Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f2b6eb
Foto:
Algemeen

Reünie voor deelnemers van Zeilkamp Laarbeek

Laarbeek - Ook dit jaar houdt Zeilkamp Laarbeek weer een reünie voor alle jongens die het afgelopen jaar met hen mee naar Loosdrecht zijn geweest. Vrienden, broers en neven zijn ook van harte welkom. Ken jij iemand in jouw omgeving die graag meegaat? vraag hem mee!

Ze hebben dit jaar een zeer geslaagd zeilkamp gehad. Ze hebben goed weer gehad (af en toe wel flinke buien) en de deelnemers hebben dus heel erg goed kunnen zeilen. Daardoor zijn er verschillende jongens geweest die een diploma kunnen bemachtigen. Naast het zeilen zijn er verschillende activiteiten gehouden, zoals kwallenballen (Dat ging er flink hard en fanatiek aan toe), zeilwedstrijden en speurtochten. Natuurlijk kwam ook Neptunes dit jaar op bezoek om de ontgroening te doen. Na de ontgroening hoorden de nieuwe deelnemers er echt bij en zijn het echte mannen geworden.

Dit jaar heeft 100% van de deelnemers een poging gedaan om een diploma te bemachtigen. Er zijn er ook veel die dat gelukt is. Op de reünie zijn er foto's te bekijken (er staan ook veel foto's op de website) van het afgelopen jaar. Het is een leuke middag om, onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar herinneringen op te halen aan het zeilkamp. De reünie wordt gehouden op de Scheepstal 3 in Aarle-Rixtel op zondag 7 oktober van 18.00 tot 20.00 uur.

Deelname is gratis, net als de koffie, thee en de hapjes waarvoor zij zorgen. De kosten voor een blikje fris en een biertje, voor degenen die ouder dan 18 jaar zijn, zijn hetzelfde als op het kamp.

Diploma-uitreiking
Dit jaar zijn er weer veel deelnemers geslaagd voor hun zeildiploma. Tijdens deze reünie krijgen deze deelnemers hun zeer verdiende diploma uitgereikt.

Geslaagden
Bemanning: Lars Maas, Thymen Kuijpers, Giel Vereijken
Stuurman: Max Leenders

Kamp 2019
Op de reünie kun je je ook al opgeven voor het kamp van 2019. Het kamp vindt plaats de 3e week van de bouwvak, dat is komend jaar van 3 t/m 10 augustus.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>