Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Clachan in Ons Tejater

Lieshout - Ook dit jaar verzorgt Ons Tejater weer een avond met Keltische muziek. Op zaterdag 6 oktober kunnen de vele liefhebbers in Laarbeek en omstreken kennis maken met een fantastische band: Clachán.

Clachán is een ervaren Keltische folk band bestaande uit 6 muzikanten, afkomstig uit de omgeving van Haarlem en Utrecht. De band bestaat sinds 2006 en treedt regelmatig op tijdens festivals, concerten, feesten en partijen. Ze spelen Keltische volksmuziek uit Ierland, Galicië, Bretagne, Schotland en Amerika, maar ook eigen nummers worden niet geschuwd. Het repertoire bestaat vooral uit swingende jigs en reels afgewisseld met mooi ballads en dromerige sfeermuziek zodat het publiek wordt meegenomen in een rijke en bijzondere muziekcultuur.

Clachán is een actieve band: In 2016 en 2017 worden bijna elke maand optredens verzorgd. Op 6 januari 2018 traden ze op in het legendarische Muziekcafé de Lantaern in Zevenaar.

En nu dus in Ons Tejater! U kunt reserveren op www.vierbinden.nl/onstejater en de week voor het optreden zijn kaartjes op te halen in het Dorpshuis.

Ons Tejater ziet u graag op zaterdag, 6 oktober in het Dorpshuis in Lieshout. Aanvang 20.30 uur. De eerste consumptie krijgt u natuurlijk weer van Ons Tejater. Meer info: zie www.clachan.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>