Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 649d58
Foto:
Evenementen

Terug naar de jaren '60 met 'Teenbeat'

Laarbeek - Spreken de jaren '60 ook zo tot uw verbeelding? Dan krijgt u een unieke kans om die tijd opnieuw te beleven. De speelfilm 'Teenbeat' gaat op veler verzoek weer draaien in Beek en Donk en nu ook in Lieshout.

Met 'Teenbeat' gaan ze 2,5 uur lang terug naar de tweede helft van de jaren '60. De tijd van brommers, dancings, 'moeilijke ouders' en opstandige jeugd.

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband 'The Supertones' gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist, waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren '60 weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit de omgeving. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo'n 400 mensen hebben hieraan meegewerkt, waaronder 39 acteurs. Na 31 vertoningen binnen 5 maanden kwamen er al meer dan 5000 bezoekers naar deze film kijken.

Haal snel kaartjes zodat u ook kunt genieten en mee kunt praten over deze unieke productie. De film wordt vertoond op zaterdag 1 december in 't Dorphuis van Lieshout en op vrijdag 25 januari in het Ontmoetingscentrum van Beek en Donk.

De voorstellingen beginnen om 19.30 uur en de kaarten kosten €5,00 per stuk. De zaal is geopend vanaf 18.45 uur. Voorverkoop voor kaarten Lieshout vanaf heden in het Dorpshuis. Voor Beek en Donk vanaf 1 november bij Nico en Irma Bolk, Burg. v.d. Weijdenlaan 55 teBeek en Donk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0492-463305 of 06-22540042. Mailen kan ook: a.kerkhof.ham@gmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

Try-Out concert en concours voor slagwerkers St Caecilia
6/12
Persverklaring burgemeester omtrent overvallen
6/12
Kees van de Nostrum algeheel kampioen BV 't Klumpke/Café de Koekoek
6/12
"Beetje gezonde alertheid en ogen en oren open"
6/12
Malaika Kids krijgen veel donaties
6/12
Vijf auto's betrokken bij ongeval op Broekdalerbaan in Beek en Donk
6/12
Kienen met de Raopers
6/12
FOTO'S + VIDEO Opnieuw overval op tankstation Esso in Beek en Donk 112
5/12
Weer kampioensfeest bij ATTC'77
5/12
Uittocht Sinterklaas in Aarle-Rixtel
5/12
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten