Neeltje Berkvens aan de bal namens Flamingo’s (Archieffoto)

Flamingo's wint opnieuw

Mariahout - Flamingo's Senioren 1 speelde zondag 23 september tegen Klimop uit Kekerdom. De dames uit Mariahout zaten al vroeg in de auto om dit duel te spelen. Een feestelijke dag voor Klimop, omdat hun kunstgrasveld officieel werd geopend.

Er was veel publiek wat zeker de eerste helft in het voordeel werkte voor de meiden uit Kekerdom. Flamingo's liet zich echter niet gek maken en bleef zoeken naar kansen. Daarnaast werd er in het veld en langs de kant goed gecommuniceerd. De zwakke speelsters van Klimop werden door Flamingo's uitgespeeld en verdedigend gooide Flamingo's het, net als vorige week, weer helemaal op slot. Dit was belangrijk, omdat ze op eigen helft moeilijk tot scoren konden komen. De ruststand werd bereikt met een 4-4 gelijkspel.

Na rust nam Flamingo's het heft in eigen hand. Niet omdat er zoveel werd gescoord, maar wel dat ze op voorsprong kwamen en Klimop er niet meer aan te pas liet komen. Flamingo's vocht opnieuw als team en won verdiend 2 punten. De wedstrijd eindigde in 6-7 in het voordeel van Flamingo's.