Afbeelding

Kienen, bloemschikken en kunst bij KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout – De Katholieke Bond van Ouderen heeft weer diverse activiteiten op het programma staan. Op vrijdagavond 28 september kun je weer kienen met KBO Lieshout. De grote zaal van het Dorpshuis is open om 19.00 uur, het kienen begint om 20.00 uur. Schuif mee aan en waag een kansje voor de mooie prijzen. Iedereen is welkom.

De workshop bloemstukken maken wordt inmiddels een mooie traditie van KBO Lieshout. Op dinsdagavond 2 oktober is de herfst het thema. Onder leiding van bloemist Ralf van bloemisterij Bloemend ga je een eigen herfststuk maken. Ralf zorgt voor de materialen, je hoeft zelf alleen een schaar of mes mee te brengen. Locatie Dorpshuis, aanvang 19.30 uur. De kosten zijn €22,50 voor leden van KBO Lieshout. Anderen betalen €25,00. Aanmelden of informatie bij de Inloop in het Dorpshuis.

Dag van de Ouderen
Op 3 oktober houden de vier KBO verenigingen van Laarbeek een bijzonder middagprogramma. Wie herinnert zich niet 'De Troubadour'? Lenny Kuhr won met dit prachtige lied in 1969 het Eurovisie Songfestival. Op deze Nationale Ouderendag komt ze met haar orkest naar het Dorpshuis van Lieshout. Aanvang 14.00 uur.

Damien Hirst
Op maandag 8 oktober begint de nieuwe lezingenreeks kunstgeschiedenis door Ine Pels. Het is alweer het zevende jaar van deze boeiende lezingen. In overleg met de deelnemers is eind vorig seizoen een aantal onderwerpen gekozen. Omdat het op zichzelf staande onderwerpen zijn, kun je instappen, ook al heb je de voorafgaande jaren niet meegedaan. De eerste lezing betreft Damien Hirst, een kunstenaar van de Young British Artists. Elke avond wordt ook aandacht besteed aan een lopende tentoonstelling. Locatie Dorpshuis Lieshout, aanvang 20.00 uur. De lezingen zijn voor iedereen toegankelijk. Kosten €35,00 voor leden KBO Lieshout en €45,00 voor niet-leden. Er wordt elke keer een hand-out uitgereikt over het onderwerp. De kosten hiervan zijn €2,00.

Informatie over KBO Lieshout kun je elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur krijgen bij de Inloop in het Dorpshuis. Kom eens binnenlopen en maak kennis met een veelzijdige en dynamische seniorenvereniging.