Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b5fa6e
Foto:

Project Samen Lieshout bezoekt Klooster het Heilig Bloed

Lieshout - De bewoners van het Franciscushof Lieshout zijn donderdag 20 september samen met de kinderen van groep 4 en 5 van OBS het Klokhuis uit Lieshout op excursie geweest naar klooster het Heilig Bloed in Aarle-Rixtel.

De kinderen hebben de afgelopen weken op school hard gewerkt aan het thema wonen en werken in het klooster. Om het leerblok op een leuke en interessante manier af te sluiten zijn zij samen met bewoners van het Franciscushof op bezoek gegaan bij het klooster het Heilig Bloed. Het was een geweldig leuke combinatie van jong en oud!

Om 9.30 uur werden kinderen en ouderen ontvangen door zuster Madeleine met een kopje koffie of een glaasje appelsap. Zuster Madeleine heeft daarna alles verteld over het kloosterleven en is geëindigd met een rondleiding door het klooster zelf.

Bewoners van het Franciscushof en de kinderen van OBS het Klokhuis hebben genoten van deze ochtend. Het was ontzettend leerzaam om te zien en te horen hoe de zusters wonen en werken in en buiten het klooster. Zuster Madeleine wordt bedankt voor de geweldige uitleg.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>