Afbeelding
Foto: Johan Maas

Spooktocht voor Laarbeekse tieners

Algemeen Jongeren

Laarbeek – Tienerwerk Yammas uit Mariahout houdt op zaterdag 27 oktober de jaarlijkse spannende spooktocht voor de Laarbeekse tieners.

Deze Laarbeekse activiteit, dus ook de tieners van de Boemerang uit Beek en Donk, EnergyTeens uit Lieshout en Cendra uit Aarle-Rixtel zijn van harte uitgenodigd. Iedereen tussen de 10 en 15 jaar mag gratis meedoen.

De deelnemers gaan in groepjes op weg door de Mariahoutse bossen. Maar pas op, onderweg kan er van alles gebeuren!

Ben jij niet bang voor spoken en monsters? Durf jij samen met je vrienden mee te doen? Geef je dan snel op voor de spannendste spooktocht van het jaar! Zorg ervoor dat je een groep vormt van 4 à 5 tieners en één ouder/begeleider. Meld je voor 15 oktober aan via www.yammas.nl.

Heb jij andere jaren ook meegelopen en hier nog steeds nachtmerries van? Dan raden ze je af om je op te geven, want ook dit keer wordt er alles aan gedaan om er een onvergetelijke tocht van te maken…

Per 4 personen dient er 1 volwassen begeleider mee te lopen. Je kunt je per groep (maximaal 8 personen met minimaal 1 begeleider) opgeven. Ook is Yammas nog op zoek naar vrijwilligers die een post willen bezetten, stuur hiervoor een mail naar yammas@yammas.nl.