BrabantTent verovert koppositie

Beek en Donk - Na 2 speelrondes kent de B-klasse een verrassende koploper. BrabantTent voert de ranglijst aan na een tweede zege op rij. Met de volle mep uit twee duels weet BrabantTent niet wat het hen overkomt: een heerlijke seizoenstart. Café Thuis kon weinig uitrichten tegen de vastberaden Rothosen. L. Zegers was de man op dreef en schoot met scherp. In de 8-2 overwinning wist hij drie treffers op zijn naam te zetten.

Danny Megens Keurslagerij was een maatje te groot voor Rijwielhandel van de Berg. J. Huibers kende een productieve avond en tekende voor drie goals, waarmee hij de helft van de productie voor zijn team op zijn conto nam. De Keurslagerij liep tegen de Rijwielhandel naarmate het duel vorderde langzaam uit en besloot het duel met 6-1 in haar voordeel. Daarmee heeft het nu 4 punten, de Rijwielhandel heeft er 3.

FC van de Burgt wist met een overwinning zich naast de Keurslagerij in de stand te nestelen. Het kende een doelpuntrijk avondje tegen Meulensteen/van Lieshout, wat middels deze nederlaag nog steeds wacht op het eerste punt van het seizoen. E. Leenders was op dreef en schoot drie doelpunten tegen de touwen. Meulensteen wist pas met nog tien minuten te spelen iets terug te doen. De eindstand tussen beide teams: 7-2.

De A-klassers 1.FC Geerts en Hurkmans Plaatwerk BV kenden een evenwichtig begin van de wedstrijd. De voorsprong voor 1.FC Geerts werd zeven minuten later teniet gedaan. In ere werd deze hersteld kort na de gelijkmaker en zelfs uitgebreid. Hurkmans hervond de aansluiting en het beloofde een spannende slotfase te worden ware het noet dat O. van den Berk 1.FC Geerts lucht verschafte. Met aan beide zijde nog één treffer kende dit duel een uitslag van 5-3 in het voordeel van 1.FC Geerts, de ersten Sieg is binnen!

Een boeiend potje werd het treffen tussen Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt en DK Garagebedrijf. De promovendus opende het bal via de voet van M. van Bommel. Sevenmiles.nl was direct bij de les en egaliseerde de stand acht minuten later. Weer een drietal minuten later stond het plots met 3-1 voor. M. van Bommel was productief en schoot een minuut later de aansluiting binnen. Via S. Meulensteen wist Sevenmiles.nl de voorsprong te vergroten, maar het bleek onvoldoende voor drie punten. De 3e van M. van Bommel en nog eentje van T. van Oort zorgde voor een puntendeling.