Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Toneelvereniging 'De Vriendenkring' gaat back to basic

Spelers van Toneelvereniging De Vriendenkring  | Fotonummer: 69e2e8
Spelers van Toneelvereniging De Vriendenkring (Foto: )

Lieshout - Vorig jaar namen de spelers van De vriendenkring jullie mee naar Medisch Centrum Lieshout. Met het spelen van deze komedie kreeg De Vriendenkring ruim 1500 bezoekers binnen, die genoten van een mooie avond in het Dorpshuis in Lieshout.

Heel wat kilometers verband en pleisters zijn er die 9 avonden doorheen gegaan. Deze komedie werd geregisseerd door Femke Maas die net klaar was met haar opleiding Docent Theater. Femke zou ook dit jaar deze club gaan regisseren, maar kreeg een aanbod voor een vaste aanstelling op de woensdagavond, waar ze geen nee tegen kon zeggen. Dit begrijpt de toneelvereniging. Zij wensen haar heel veel succes verder.

De seizoenen die ze gespeeld hebben met regisseurs van buitenaf waren voor de vereniging heel leerzaam en boeiend. Dit jaar hebben ze er echter voor gekozen, ook mede door de beslissing van Femke Maas, om de regie weer in eigen handen te nemen. Zeer ervaren spelers Gerrit van Kaathoven en Toos Daniels nemen dit jaar de regie in handen. Met dit koppel gaat 'De Vriendenkring' back to basic. Hiermee willen ze zeggen dat ze een ijzersterke klucht op de planken gaan zetten, zoals jullie gewend zijn. Een goed stuk, waarbij veel gelachen kan worden.

Het nieuwe seizoen is van start gegaan met een nieuw team enthousiaste en ervaren spelers. De klucht die ze dit jaar op de planken gaan zetten heet: 'Prinselijke problemen' van Mart Moors, een schrijver waar ze ook een paar jaar terug 'Bajes Bonje' van hebben gespeeld. De Vriendenkring vindt het leuk om opnieuw veel publiek te mogen begroeten bij hun voorstelling in het Dorpshuis in Lieshout. De voorstellingen zijn op 30, 31 maart, 3, 5, 6, 7, 10, 12 en 13 april. De Vriendenkring gaat aan de slag met repeteren en er volgt meer informatie als de uitvoeringen in zicht komen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>