Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 086a8f
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Tienerconcert; Ook voor U

Beek en Donk - Het jeugdorkest en de slagwerkgroep van Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning geven op zondag 7 oktober om 10.10 uur een concert. Naast de gratis koffie en ranja wordt er prachtige inspirerende muziek gemaakt door de jeugdleden van O&U.

Nadat u zich heeft kunnen laten inspireren en heeft gezien hoe leuk het is om samen muziek te maken, kunt u zelf ook een instrument uitproberen. Alle instrumenten, van blokfluit tot bastuba, kunnen uitgeprobeerd worden. Er zijn muzikanten aanwezig om u te helpen de eerste noten uit een instrument te krijgen. Voor de geïnteresseerden is de Stichting Muziekopleiding aanwezig om informatie te geven over de muziekopleiding. Als u denkt dat alleen jonge kinderen aan een instrument kunnen beginnen dan heeft u het mis. Iedereen kan op zijn eigen tempo onder begeleiding van een docent van de stichting muziekopleiding een instrument leren bespelen en daar plezier aan beleven.

Kom dus op zondag 7 oktober om 10.10 naar het gratis tienerconcert luisteren in Muziekcentrum het Anker in Beek en Donk en laat je door de muziek inspireren!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>