Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f0e4a6
Foto:
Algemeen

Gezellig Keezentoernooi Sparta'25

Beek en Donk - Het was weer voor de 1e keer keezen bij Sparta'25 in het nieuw seizoen, op woensdag 26 september. Een goed georganiseerd en gezellig keezentoernooi, elke laatste woensdag van de maand.

Tien tafels waren weer gevuld. Dus twintig koppels die met elkaar de strijd aan zijn gegaan. Maar naast het willen winnen was het vooral weer gezellig. Er waren vaste koppels die ze afgelopen jaren ook hebben mogen begroeten maar ook weer nieuwe koppels. Het is altijd weer leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

De eerste prijs is gewonnen door Gonny van Aerle en Monique Vos, twee nieuwkomers bij Sparta'25. Een keurige tweede plaats was er voor Bertie Spierings en Nellie Wierts die werden gevolgd door Maikel van Diepen en Frans Joseph van de Burgt. Zij ontvingen alleen PLUSbonnen van respectievelijk 20, 15 en 10 euro.

Naast de winnaars per keer is er ook een competitie van de beste van het seizoen. Degene die dan boven aanstaan krijgen ook nog een extra prijs. Dus ook al heb je deze keer niets gewonnen, aan het einde van het seizoen kun je de seizoenprijs nog altijd opstrijken.

De gehouden loterij heeft ook weer vele gelukkig gemaakt met een leuke prijs.

Het volgende keezentoernooi is op woensdag 31 oktober. Meld je aan via het item in de agenda en het invulformulier op www.sparta25.nl of stuur een mail naar sparta25keezen@gmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>