Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Informatiebijeenkomst Tiny Houses

'Tiny House'  | Fotonummer: ae98e0
'Tiny House' (Foto: )

Aarle-Rixtel - Tiny Houses Laarbeek wil graag met omwonenden in gesprek gaan over de inhoud van het plan en hoe u hier als omwonende tegenover staat. Daarom is er zaterdag 13 oktober een bijeenkomst gepland om 10.30 uur bij het voormalig scoutingterrein, aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel.

Tijdens deze bijeenkomst wordt het plan uitgebreid gepresenteerd en kan er eventueel over een aantal zaken worden overlegd. Zoals bijvoorbeeld het materiaal waarmee de woningen worden bekleed, eventuele groene erfafscheiding, parkeergelegenheid of andere zaken die ter sprake komen.

De initiatiefnemers houden graag rekening met de wensen en overwegingen van buurtbewoners.

Bij een nieuw plan hoort een nieuwe naam. Er is gezocht naar een passende naam bij deze locatie en dat is 'De Hopman' geworden. Bij het ontwikkelen van dit plan hebben ze zoveel mogelijk rekening gehouden met de omwonenden met betrekking tot de ligging en plaatsing van de woningen. Zo hebben ze het aantal woningen bijvoorbeeld teruggebracht van 16 naar 10 en is het uitgangspunt voor het terrein autovrij en groen. In het plan dat ze u voor willen leggen, hebben ze in eerste instantie gekozen voor zes wat kleinere woningen, drie grotere en één aangepaste woning.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@tinyhouseslaarbeek.nl of in de avonduren bellen naar 06-19350196.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>