Afbeelding

Eerste karperkoppelwedstrijd HSV 't Sluisje groot succes

Sportnieuws Sport

Lieshout - Voor het eerst werd er voor koppels een nachtwedstrijd bij HSV 't Sluisje Lieshout
gehouden specifiek voor het vangen van karpers met een minimum gewicht van 3 kg. Nadat de tenten opgezet waren en de hengels waren klaargemaakt kon de strijd beginnen.

Na tien minuten was het Thijs Gene die de wedstrijd meteen op zijn kop zette door een karper van 7,8kg, wat achteraf de zwaarste karper was, te vangen. In de koude nacht werden er nog verschillende gevangen. Het laatste half uur werd het nog spannend toen het koppel wat tot dan op de tweede plaats stond nog twee karpers wist te vangen. Helaas voor hen kwamen die niet boven het minimum gewicht van 3 kg. Voor een natje en een droogje werd gezorgd en de slotconclusie was dat het een geslaagde wedstrijd was en dat er zeker een vervolg op komt.

Uitslag
1. Bram Kuypers / Thijs Gene 11.8 kg, 2. Teun Kuijn / Jeroen van der Heyden, 3. Bjorn Dekkers / Teun Vereyken, 4. Stan van Zoggel / Max van den Broek, 5. Roan van den Heuvel / Damian Jansen.

Spanning bij Koningsviswedstrijd HSV t Sluisje
De 2e koningsviswedstrijd stond bol van de spanning. De viswedstrijd die werd gehouden aan de verbreding begon met redelijk weer, maar eindigde met een stevige regenbui. Maar dat weerhield de vissers niet om flink te vangen. Toon Daniels was met 25 vissen en een lengte van 345 cm de winnaar. Nummer twee was de winnaar van de eerste wedstrijd Rolf van de Laar met 326 en 19 vissen. Als er geen gekken dingen gebeuren maken deze twee vissers op 13 oktober uit in de 3e wedstrijd wie de Koning wordt.

Uitslag
1.Toon Daniels 345cm, 2.Rolf van de Laar 326cm, 3. Marinus Smits 208cm. In totaal deden er 12 vissers mee.

Afbeelding