Patrick Biemans (team 4) en zoon Kevin Biemans (team 6) proosten op de 10-0 winst
Patrick Biemans (team 4) en zoon Kevin Biemans (team 6) proosten op de 10-0 winst

Tweemaal 10-0 winst teams TTV Een en Twintig

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Eén van de drukst bezette speelavonden tot nu toe in dit competitieseizoen. Dat was het afgelopen donderdag in de tafeltennishal van TTV Een en Twintig. Met maar liefst 6 thuisspelende teams en hun tegenstanders heerste er ook een gezellige en ontspannen sfeer in de kantine.

Team 1, bestaande uit Jordi Kivits, Peter vd Eijnde en Stefan Hamelijnck, had veel moeite tegen koploper van de poule, Deurne 1. Peter en Jordi wonnen ieder twee enkel wedstrijden. Stefan wist deze week geen punt mee te pakken. Met een 4-6 op het scorebord sloot team 1 deze avond af.

Met 9-1 als eindstand sloten Ton Paardekoper, Guido Graat en Panisa Tummuengdon, namens team 3, een hele mooie avond af. De tegenstanders van OTTC uit Oss boden in enkele spannende wedstrijden wel weerstand maar wisten alleen in de enkel tegen Ton een punt mee te pakken.

Team 4 met spelers Paulos Kallah, Addy Verbakel en Patrick Biemans wist ook deze week wederom de monsterscore van 10-0 te behalen! Niets lieten zij aan het toeval over tegen de spelers uit het Gelderse Rossum, Rotac '82.

Team 5 had het aanzienlijk moeilijker tegen tafeltennis buren ATTC '71. Zowel Eva Verrijt, Bert Coolen als ook Roel Beekmans wonnen ieder één enkel wedstrijd en lieten zo de avond in 3-7 eindigen.

Tweemaal feest deze avond, want ook team 6 wist het maximaal aantal punten te behalen door met 10-0 te winnen van tegenstander ATTV 71 uit Asten. Christi Eekels, Tim van Dalen en Kevin Biemans wonnen al hun wedstrijden.

Tarek Abusdadao, Helmi Eekels en Hans Eekels speelden namens team 7 ditmaal tegen de Mierlose tafeltennisclub MTTV '72. Hans won één enkel, Helmi twee en Tarek won zijn drie wedstrijden allemaal overtuigend. Eindstand 6-4.

Afgelopen vrijdag is er door team 2 een uitwedstrijd gespeeld bij TIOS '51 in Tilburg. Na een paar spannende en intensieve wedstrijden bleef de teller uiteindelijk op 5-5 gelijke stand staan. Hierbij wisten Jeroen Engelhart en Joost van Goch ieder één wedstrijd te winnen, Rowena de Haas wist alle drie haar wedstrijden te pakken.

Ook nieuwsgierig geworden naar de snelste balsport ter wereld?? Kom dan eens een kijkje nemen bij één van de wekelijkse speelavonden van de vereniging.

Op maandag en donderdag is vanaf 19.00 uur de tafeltennishal geopend aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.