Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Bedrijfsbezoek Open Coffee

Aarle-Rixtel - Op 9 oktober is de Open Coffee Gemert-Bakel en Laarbeek te gast bij SocialMediation, een jong bedrijf dat zorgt voor online marketing strategieën, slimme e-mail marketing en social media. Tijdens de oktoberbijeenkomst gaat eigenaar Stan van Asten daar uitgebreider op in en maken de aanwezigen een miniworkshop mee.

Belangstelling voor een ontbijtje? Omdat Stan het leuk vindt de Open Coffee-gasten te verwennen, is het fijn als hij weet hoeveel mensen er ongeveer komen. Want behalve met koffie of thee, vergast hij iedereen ook op een ontbijtje, in samenwerking met de Brabantse Kluis. Belangstellenden wordt dan ook verzocht zich deze keer wèl aan te melden, uiterlijk op 6 oktober.

Van harte welkom, na aanmelding! Maar meld je dus wel even gratis en vrijblijvend aan voor deze bijzondere Open Coffee, via de site http://opencoffeegbl.nl/. Tot 9 oktober!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>