Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 976c22
Foto: Oliver Bodmer
Algemeen

Leonie van Schijndel 4e bij grote 'Wiesn Madl' verkiezing

Lieshout/München - Wat voor vele een mooi en gezellig Oktoberfest moet worden werd het dit jaar voor Leonie van Schijndel - Gijsbers iets anders. Ze deed mee aan de grote Wiesn Madl 2018 verkiezing. Een verkiezing waar de leukste, spontaanste en mooiste dame in Drindl wordt gekozen voor de Wiesn.

In de eerste rondes was het aan het publiek om de rondes door te komen en dit lukte glansrijk. In de halve finale was het aan de jury en ook weer het publiek en ook deze kwam ze goed door. Uit maar liefst meer dan 500 kandidaten werd ze gekozen om eerst de grote Trachten Umzug mee te doen (misschien heeft u haar Live op TV gezien want ze heeft gezwaaid naar heel Lieshout en omstreken) om daarna de grote finale te lopen met de andere 11 kandidaten in de Löwenbraukeller in München voor een duizend genodigden en vier vakjury leden.

En dan begint de finaledag. Volgens haar had ze al gewonnen; haar trotse vader was erbij, kreeg een Dirndl aangeboden door Daller Tracht, Visagie en haren werden gedaan, ontmoette nieuwe mensen en een grote ervaring rijker.

Om 20.00 uur was het dan zover; zaal vol, spotlights aan. Eerst werden de dames voorgesteld aan het publiek. Daarna de Catwalk waar ze met veel uitstraling liet zien dat ze terecht bij de beste 12 behoorde.

Dan komt het grote moment van de uitslag. Zal ze dan toch de Mercedes Benz mee naar huis gaan nemen. Gezonde spanning... Bij de eigenaar van Daller Tracht was ze een winnaar. Maar helaas, De overige juryleden hadden anders gekozen. Het werd de spontane Laura uit Kirchheim.

Toch zijn ze allemaal trots op Leonie. Als 4e eindigen tussen zoveel moois. Leonie wil graag iedereen bedanken die op haar gestemd heeft.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>