Café Thuis/Bedovo Heren 1 pakt eerste vijf punter

Beek en Donk - Café Thuis/Bedovo Heren 1 speelde de 2e wedstrijd van het seizoen tegen VC Athos'70 HS1. Gezien de ruime basis van de heren dit seizoen waren ditmaal Dennis Brouwers en Huub Vermeer als basisspelers van de reservelijst opgetrommeld.

Na een aarzelende 1e set waar Athos niet alleen zweet rook, maar ook warempel een stunt door de eerste set te pakken. Gelukkig wist Bedovo Heren 1 zich te herpakken en won nipt de 1e set. De volgende sets wisten zij VC Athos'70 ruim achter zich te laten. Dit resulteerde in een 4-0 overwinning voor Bedovo.

Next/Bedovo Dames 1 begint dit seizoen met een nieuwe trainer, Reg Otten. Verleden week werd tegen VC Bravo helaas verloren maar voor dit weekend stond een nieuwe uitdaging op het programma. In Gennep speelden zij tegen Flamingo's '56 DS2, een groot, jong team. Een beetje terughoudend en afwachtend begonnen de dames aan de wedstrijd. Sterke aanvallen van de tegenstander konden onvoldoende geremd en verdedigd worden. Lisa Ket wist als spelverdeler goed de bal goed aan het net te krijgen bij haar aanvallers. Helaas bleken de Flamingo's elke set aanvallend toch wat te sterk voor Bedovo. Hierdoor vertrok Bedovo Dames 1 zonder punten terug naar huis.