Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Geslaagde uitwisseling Zonnebloem Lieshout en Mariahout

Lieshout - Eén keer per jaar nodigt de Zonnebloemafdeling Mariahout de gasten en vrijwilligers van de afdeling Lieshout uit. Woensdag 26 september was het weer zover en mocht Mariahout 35 gasten en vrijwilligers uit het buurdorp ontvangen.

Er werd veel gebuurt, was erg gezellig en de gasten en vrijwilligers konden deelnemen aan een soort van Entertainingsmiddag met erg veel prijzen. Het ging er niet alleen gezellig aan toe maar het was ook best spannend. Vooral de vragen over Lieshout en Mariahout gaven nogal wat discussie.

'De Mariahoutse kerk is geopend in 1933 en de 'nieuwe' Lieshoutse in 1962, de partij van Theo Swinkels heette 'Gelijke Schapen, gelijke rechten' en was er nu wel of niet iemand van de Bavaria Swinkelsen burgemeester van Lieshout geweest'?

Kortom een gezellige middag met nog een leuke bijkomstigheid. Een van de hoofdprijzen die middag was een puzzel van de Mariahoutse kerk en die ging natuurlijk naar iemand van Lieshout.

'Bankier van het Verzet'
Op 3 oktober was de afdeling Mariahout maar ook alle andere afdelingen van Nederland uitgenodigd om de prachtige film 'Bankier van het Verzet' te komen kijken. Zij zijn met bijna 20 enthousiaste gasten en vrijwilligers geweest en hebben genoten van een meeslepende, emotionele en spannende film.

Twee geslaagde middagen met dank aan de vrijwilligers die dit mogelijk maakten. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>