Afbeelding

KBO Lieshout bezoekt Tweede Kamer

Algemeen Senioren

Lieshout – KBO Lieshout heeft in oktober weer diverse activiteiten op het programma staan.

Filmcyclus
'Deux jours, une nuit' is de tweede film in de cyclus die de vier KBO-afdelingen van Laarbeek dit najaar organiseren. Ook in deze film wordt de hoofdpersoon geconfronteerd met duivelse dilemma's. In dit geval gaat het om de ontslagen Sandra. Zij krijgt de kans om haar baan te behouden, maar dan moeten haar collega's hun bonus opofferen. Sandra voelt voortdurend de vernedering en twijfel of ze dit wel aan haar collega's mag vragen.

Iedereen is op dinsdagmiddag 16 oktober welkom in het Dorpshuis van Lieshout. Filosoof Philip Verdult geeft een inleiding en houdt een nabespreking. Entreeprijs €7,00, inclusief koffie of thee. De film begint om 13.30 uur.

Tweede Kamer
Op woensdag 17 oktober gaat KBO Lieshout met vijftig personen naar de Tweede Kamer in Den Haag. Door de grote belangstelling is het de tweede keer dit jaar dat deze dagreis wordt gemaakt. De touringcar vertrekt om 8.45 uur bij het Dorpshuis in Lieshout. Na een bezoek aan de boulevard van Scheveningen en een lunch is om 13.30 uur de ontvangst in de Tweede Kamer. Parlementariër René Peters geeft een rondleiding. De dag wordt op de terugweg besloten met een diner in Leerbroek.

Kienavond
Seniorenvereniging Lieshout organiseert op vrijdag 19 oktober een kienavond met mooie prijzen in het Dorpshuis. De prijzenpakketten bestaan uit levensmiddelentassen, vlees en koffiepakketten, en enveloppen met geld. De prijzen voor de loterij zijn vele vleesprijzen. Ook maakt u kans op de Jackpot. Aanvang kienen 20.00 uur, zaal open 19.00 uur. Iedereen is welkom in het Dorpshuis.

Inloop
Iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur bent u welkom bij de Inloop in het Dorpshuis van Lieshout. Drink een kop koffie of thee mee en maak kennis met een dynamische en veelzijdige seniorenvereniging.