Teun de Koning snelt richting het doel van Stiphout
Teun de Koning snelt richting het doel van Stiphout Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

ASV'33 hard onderuit tegen Stiphout Vooruit

Aarle-Rixtel - ASV'33 verloor zondag voor de tweede keer op rij dit seizoen in een eenzijdige wedstrijd met 0-5 van Stiphout Vooruit.

Al in de 6e minuut opende Stiphout de score. Een aanval over rechts werd voorgegeven en binnen geschoten door Max Tersteeg. Twee minuten later kwam een afgeslagen bal terecht bij Stiphout-speler Davy van Bokhoven, die de bal van zo'n 20 meter de kruising in joeg. Halverwege de eerste helft brak Stiphout Vooruit uit over links en weer werd Max Tersteeg aangespeeld, die de bal afrondde en de stand op 3-0 bracht. In de 37e minuut bracht Teun Welten uit een counter de stand op 0-4, dit was tevens de ruststand.

Een kleine minuut na rust werd het 0-5. Een voorzet van Stiphout werd door ASV'er Pim Dubois in eigen goal gewerkt. De rest van de wedstrijd kabbelde voort. ASV'33 kon niet echt een vuist maken en Stiphout vond het wel prima

Volgende week gaat ASV'33 op bezoek bij het Helmondse Bruheze.

Opstelling ASV'33: Marijn Verbakel, Robbert Mol, Pim van de Tillaart, Bart Wilms (46e Devy van Dinteren), Erwin van Dijk (83e Jochem Verbakel), Pim Dubois, Peer van de Kerkhof, Teun de Koning, Thomas Fritsen, Kevin van Schijndel (58e Thijs van Uden), Thimo van der Steen.