Cursus 'Omgaan met dementie' voor mantelzorgers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - In het najaar van 2018 organiseert stuurgroep dementievriendelijk Laarbeek samen met ViERBINDEN mantelzorgondersteuning een cursus 'Omgaan met dementie' voor mantelzorgers. Deze cursus wordt verzorgd door Francien van de Ven, referentiepersoon dementie in Laarbeek en Helmond.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten waarin de volgende onderwerpen aan bod komen: Diagnose en verschillende vormen van dementie; Communicatie en dementie; Vrijheid en veiligheid bij dementie; Waar kun je als mantelzorger terecht voor advies en ondersteuning?

Deze cursus vindt plaats op 5 november, 12 november en 3 december van 19.30 tot 21.00 uur en vindt plaats in Laarbeek. De locatie wordt bepaald op basis van de woonplaats van deelnemers.

Kosten
Voor deze cursus wordt een eigen bijdrage van €5,00 per persoon gevraagd. Koffie, thee en lesmateriaal is hierbij inbegrepen.

Aanmelden en meer informatie
Het maximaal aantal deelnemers van deze cursus is 15 personen. Op deze manier is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en het uitwisselen van ervaringen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nicky van de Ven via mantelzorg@vierbinden.nl of 06 55370099.