Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Inschrijven voor de Kerstmarkt Laarbeek

Laarbeek - De gezondheidsrace 3.0 is recent gestart. Doelstelling is dat deelnemende verenigingen een activiteit organiseren die bijdraagt aan de gezondheid van de mensen in Laarbeek. Gezondheid is meer dan gezond eten en sporten. Ook samen zijn, verbinding, saamhorigheid, gezelligheid zijn bijvoorbeeld termen die daarbij horen.

Kerstmarkt
Sparta'25 is ook deelnemer. Sparta wil een Kerstmarkt organiseren. En natuurlijk buiten, hopelijk in een mooi winters landschap. Naast kramen met typische spullen die bij de kerstperiode horen worden er ook nevenactiviteiten georganiseerd. De horeca met de bekende kerstmarkt lekkernijen, gezond en iets minder gezond, is iets wat natuurlijk niet mag ontbreken. Maar ook spellen en activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Natuurlijk ontbreekt passende muziek niet. De sfeer neemt je mee in het ultieme kerstgevoel. Het voornemen is om de markt te organiseren op zaterdag 22 december.

Een kraam huren!
Voor de te organiseren van de markt wil Sparta vooral de lokale Laarbeekse bevolking ruimte geven om een kraam of stand te bemannen en hun waar te verkopen. Dit kunnen handelaren of winkeliers zijn, maar ook hobbyisten, een hobbyclub of kunstenaars. Maar ook denken ze aan bijvoorbeeld de dagbesteding waar vaak mooie bijzondere spullen worden gemaakt. Beperkte ruimte is er voor 'specifieke' horeca. Heb je interesse om een kraam/stand te bezetten, maak deze dan alvast bekend bij de organisatie. De organisatie kan dan vroegtijdig beoordelen of jou initiatief past binnen de doelstellingen van de markt.

Aanmelden en informatie
Mail je interesse met informatie over wat jij wil verkopen naar kerstmarktlaarbeek18@gmail.com. Heb je andere vragen, mail deze gerust. Extra informatie volgt snel.

De Kerstmarkt Laarbeek 2018 wordt dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Heel veel lichtjes sieren de markt, (kerst)liederen klinken over de markt en op het terras en geurige en gezonde lekkernijen wachten je op. Mocht je voor die tijd nog niet in de kerststemming zijn, na een bezoek aan de Kerstmarkt Laarbeek 2018 kun je daar niet meer onderuit!

Lees ook

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>