Logo mooilaarbeek.nl
Running Team Laarbeek in actie tijdens Bevrijdingsdag   | Fotonummer: 1370f2
Running Team Laarbeek in actie tijdens Bevrijdingsdag (Foto: Joost Duppen)
Evenementen

Running Team Laarbeek houdt de Laarbeekrun

Laarbeek - In het kader van de gezondheidsrace 3.0 organiseert Running Team Laarbeek op zaterdag 20 oktober de Laarbeekrun. De Laarbeekrun is een estafetteloop door alle 4 de kernen van Laarbeek voor verenigingen, buurtverenigingen of vriendengroepen. 20 oktober is de geboortedatum van Running Team Laarbeek.

De Laarbeekrun is een soort mini Roparun waarbij een team 32.4 kilometer aflegt door Laarbeek. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Een vereniging mag met meerdere teams inschrijven. 1 loper gaat van start, de andere teamleden volgen op de fiets. Je mag onderling bepalen hoe lang iemand loopt en je mag zoveel keer wisselen als je wilt, als er maar iemand van het team loopt. Het parcours gaat over de openbare weg, dus je moet je aan de verkeersregels houden. Een fietser voorop om te navigeren, de andere fietsen achter de loper. Het eerste team gaat om 11.00 uur van start, naar gelang het aantal inschrijvingen starten de volgende teams om de 4 minuten. Deelname aan de Laarbeekrun is gratis. Elk team is geheel vrij om een donatie te doen aan de Roparun. Roparun steunt palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Mies van Berlo, mail: organisatie@runningteamlaarbeek.nl of tel. 06-12894837. U kunt dit adres ook gebruiken om in te schrijven tot 15 oktober.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>