Afbeelding

Stadsbezoek, excursie en ontspanning bij oMase

Algemeen Algemeen

Mariahout - Al vele keren hebben de dames van oMase per trein een stad bezocht in Nederland. Zo ook dit jaar. In twee groepen brengt men op 9 en 31 oktober, een bezoek aan Haarlem. Haarlem is de tweede monumentenstad van het land.

Op de Grote Markt staan middeleeuwse gebouwen maar ook elders in het centrum zijn prachtige monumenten. Men maakt een stadswandeling, bezoekt hofjes en o.l.v. een gids is er een rondleiding door de St. Bavokerk. Dames die zich hiervoor aangemeld hebben vertrekken om 8.30 uur vanaf de kerk.

Bloemengroothandel Florius in Cuijck levert wereldwijd een breed scala aan verse bloemen, geteeld in Kenia en Ethiopië. Op 15 oktober bezoekt oMase dit internationale bedrijf en neemt een kijkje achter de schermen. Men vertrekt om 12.30 uur vanaf de kerk.

De jaarlijkse Omase avond is op 24 oktober. Een gezellige ontspannende avond welke dit jaar geheel verzorgd wordt door de dames van Kom 1 Mariahout. De avond begint om 19.30 uur in zaal de Pelgrim en alle leden zijn van harte welkom.