Afbeelding

Drukbezochte soosavond Yammas

Algemeen Jongeren

Mariahout - Maar liefst 50 leden waren vrijdag 5 oktober aanwezig bij de soos-/sportavond van Yammas in Mariahout. Er werd zeer fanatiek en fel gevoetbald in de gymzaal. Diegenen die zich op een andere manier wilden vermaken, konden tafeltennissen, creatief bezig zijn of als dj de kunsten laten horen vanachter de discotheek. Het was weer een gevarieerde en geslaagde Yammas-avond.

Op vrijdag 19 oktober houdt Yammas een sjoelavond, wederom in het buurthuis van Mariahout. Op zaterdag 27 oktober vindt de jaarlijkse spannende spooktocht plaats. Dit is een Laarbeekse activiteit, dus ook de tieners van Boemerang Beek en Donk, R&G Teens Lieshout en Cendra Aarle-Rixtel zijn van harte uitgenodigd! De tocht is voor alle Laarbeekse tieners tussen 10 en 15 jaar, meedoen is gratis. De organisatie hiervan is dit jaar in handen van Yammas.

Jullie gaan in groepjes op weg door de Mariahoutse bossen. Maar pas op, onderweg kan er van alles gebeuren! Ben jij niet bang voor spoken en monsters? Durf jij samen met je vrienden mee te doen? Geef je dan snel op voor de spannendste spooktocht van het jaar!

Zorg er voor dat je een groep vormt van 4/5 tieners en één ouder/begeleider hebt. Meld je voor 15 oktober aan via www.yammas.nl.

Heb jij andere jaren ook meegelopen en hier nog steeds nachtmerries over? Dan raden ze je af om je op te geven, want ook dit keer wordt er alles aan gedaan om er een onvergetelijke tocht van te maken! Per 4 personen dient er 1 volwassen begeleider mee te lopen. Je kunt je per groep (maximaal 8 personen met minimaal 1 begeleider) opgeven. Yammas be there !