Afbeelding

Dienstenveiling Harmonie Sint Caecilia

Algemeen

Lieshout/Mariahout - Harmonie Sint Caecilia Lieshout-Mariahout houdt op zaterdag 27 oktober een goederen- en dienstenveiling. De veiling vindt plaats bij Bavaria Brouwerijcafé in Lieshout. De aanvang is om 20.00 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen.

De veiling wordt gehouden om inkomsten te werven waarmee we harmonie Sint Caecilia en in het bijzonder de jeugd van de harmonie, zowel financieel als moreel ondersteunen. De vele jonge leden zorgen ervoor dat ze in de toekomst hun partij mee kunnen spelen en zodanig de harmonie een gezonde aanvulling bieden. Sint Caecilia zorgt voor de muzikale omlijsting van vele openbare feestelijke activiteiten en wil dat graag blijven doen. De Vrienden van harmonie Sint Caecilia ondersteunen dit nu en in de toekomst, met de veiling als een van de acties.

Alle goederen en diensten zijn belangeloos aangeleverd door leden van harmonie Sint Caecilia en ondernemers rondom Lieshout en Mariahout. Een greep uit het aanbod aangeboden diensten: het bestrijden van een wespennest, de huur van een hoogwerker, vip-kaarten voor een concert van Guus Meeuwis en een diner voor vier personen. Maar ook het bouwen van een website, een weekendlang een taxibus zonder chauffeur en een greenfee voor de golfliefhebber. Verder een muzikaal optreden van uw favoriete artiest, een kleurrijk schilderij of de huur van een springkussen. Voor iedereen zit er iets passends bij en een duo bezielende veilingmeesters begeleid de veiling. Vanaf 20.00 uur is de zaal open en speelt de band Full House. Van 20.00 tot 21.00 uur is er een Happy Hour waarin de consumpties worden aangeboden voor €1,00. Er wordt geveild in twee blokken van 21.00 – 22.00 uur en van 22.30- 23.30 uur. Tussen de twee veilingblokken vindt er een muzikaal optreden plaats. Een avondvullende actie in een prachtige ambiance. De organisatie heet u van harte welkom.