Afbeelding

Ontspanningsmiddag Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - In deze herfsttijd ziet de natuur er, met al zijn kleuren, weer prachtig uit. Veel mensen genieten daar dan ook van. Antoon Verhoeven van het IVN Laarbeek komt op dinsdag 30 oktober bij herberg 't Huukske, over de schoonheid van de natuur, een prachtig verhaal houden.

Hijzelf zegt hierover: Mens en natuur. "Intens genieten van de schoonheid van de natuur. Alles lijkt tegenwoordig zo normaal te worden. Maar ik wil en aan de hand van prachtige dia's laten zien hoe wonderlijk mooi en fascinerend de natuur is. Genieten van rust, licht en donker, het spel van zon en schaduw. Alles in de natuur staat symbool voor verwondering en vreugde, kracht en verval, loslaten en opnieuw beginnen. Ik zal vertellen over de invloed van de mens op natuurontwikkeling. Maar ook dat het noodzakelijk is om de natuur te beschermen voor nu maar ook voor toekomstige generaties. Genieten van de natuur geeft je energie, is heel ontspannend en goed voor je gezondheid."

Deze lezing begint om 13.30 uur. Iedereen, behorend tot de doelgroep van de Zonnebloem, is van harte welkom, ongeacht of men wel of niet ondersteunend lid is. De zaal gaat open om 13.00 uur. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Natuurlijk wordt er deze middag ook koffie/thee, een consumptie en iets lekkers geserveerd. Hiervoor betaalt u €5,00, te voldoen bij binnenkomst. Hebt u zin om naar dit mooie verhaal, waarbij ook prachtige dia's worden getoond, te komen luisteren, geeft u zich dan, voor 26 oktober, op bij: Joke Doudart de la Gré, tel. 0492-462970 of Maria Jansen, tel. 0492-781734.

Mogelijk tot ziens op dinsdag 30 oktober.