Thimo van der Steen kopt de rebound binnen en zet de eindstand op 2-4.
Thimo van der Steen kopt de rebound binnen en zet de eindstand op 2-4. Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

ASV'33 zakt naar 12e plaats na 3e verliespartij

Aarle-Rixtel - ASV'33 verloor zondag van het Helmondse Bruheze en zakt daardoor naar de 12e plaats. Na 4 wedstrijden staat de teller op 3 punten voor de rood-witten.

In de 26e minuut kwam de openingstreffer van Bruheze. Een voorzet vanaf rechts werd onvoldoende weggewerkt en viel daarna ongelukkig in de linkerhoek. Tien minuten later kreeg Thijs van Uden de mogelijkheid om uit te halen maar zijn schot verdween aan de verkeerde kant van de paal. Kort hierna gaf Robbert Mol de bal voor, maar zijn voorzet werd weggebokst door de keeper van Bruheze voordat Thomas Fritsen kon inkoppen.

De tweede helft beloofde veel doelpunten, te beginnen met de 2-0 van Bruheze. Deze werd na een uur spelen gemaakt na een foute pass in de defensie van ASV'33 die bij de spits van Bruheze terecht kwam. Hij rondde op zijn beurt beheerst af. In de 65e minuut kwam Thomas Fritsen aan de bal op de rand van het strafschopgebied, hij draaide zich vrij en wist met een fraaie lob het doel te vinden. Even werd het spannend, totdat een speler van Bruheze de Aarlese defensie te slim af was, en na een mooie solo in de 77e minuut de 3-1 op het scorebord bracht. Een dikke vijf minuten later was Bruheze weer trefzeker. Deze keer via een snelle uitbraak over rechts. Zes minuten voor tijd deed ASV'33 nog wat terug. Een goede corner van Bas Raijmakers kwam op het hoofd van Pim van den Tillaart. Hij kopte de bal op de lat, waarna de bal bij Thimo van der Steen terecht kwam en vrij in kon koppen. Verder dan de 2-4 kon ASV'33 niet komen.

Volgende week zondag gaat ASV'33 het thuis opnemen tegen MVC.

Opstelling ASV'33: Martijn Verbakel, Robbert Mol, Bart Wilms, Pim van den Tillaart, Erwin van Dijk, Nik de Fockert, Peer van de Kerkhof (81e Bas Raijmakers), Thijs van Uden (65e Thimo van der Steen), Pim Dubois, Teun de Koning (85e Kevin van Schijndel), Thomas Fritsen.