Café Thuis/Bedovo heren 1 wint eerste thuiswedstrijd

Beek en Donk - Café Thuis/Bedovo Heren 1 won de afgelopen 2 wedstrijden maar wilde deze lijn door zetten met een overwinning op de jonge mannen van Civitas. De krappe bezetting van Heren 1 werd ditmaal bij gestaan door good old Jaap Derks en de inmiddels bekende PJ.

De 1e set begon voortvarend. Maar na een voorsprong van 7-2 bleek de diesel toch niet zo warm te zijn als ze dachten. De jonge honden aan de andere kant begonnen steeds meer te verdedigen en de heren van Bedovo gingen zelf steeds meer fouten maken. Dit zorgde er de gehele set voor dat de 2 teams elkaar niet ontliepen met de score. Boven de 20 wisten de heren van Bedovo toch het verschil te maken en de set winnend af te sluiten met 25-22.

De 2e set werd dramatisch gestart door Bedovo, met al snel een achterstand van 6 punten. Hierdoor was hun succestrainer (tot nu toe) genoodzaakt om een time out aan te vragen en even een donderspeech te geven. Meteen werd de service terug gepakt en ook zo snel als de jonge honden van Civitas de voorsprong hadden gepakt waren ze deze weer kwijt. Hard werd er gevochten en ook werd met een goede blokkade en verdedigingsspel de setpunten weggepoetst en werd ook set 2 gewonnen.

Een achterstand in de 3e set wist door Bedovo nog opgelost te worden en te verwerken tot setwinst. Een winderige Bart Rovers wist de tegenstanders verward en verstard achter te laten vanaf service positie. Helaas speelde de leeftijd van Bedovo in de laatste set parten en werd geen setwinst behaald.