Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 253691
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
Evenementen

'LICHT op HERINNEREN' in het Openluchttheater

Laarbeek - De zevende editie van 'LICHT op HERINNEREN' vindt plaats op zondag 28 oktober in het Openluchttheater van Mariahout. Een intiem en eigentijds samenzijn voor jong en oud die wil gedenken.

De avond is vrij toegankelijk voor iedereen, zonder belemmeringen of beperkingen vanuit welk geloof of welke overtuiging dan ook. Alleen of samen, met anderen stilstaan bij overledenen, ongeacht waar deze begraven of gecremeerd zijn. Samen, om te zien dat jij niet de enige bent die verdriet met zich meedraagt. Omdat herinneringen onbetaalbaar zijn. Omdat samen gedenken je doet beseffen dat je niet alleen bent.

Muziek, een verhalenvertelster en geïnspireerde vrijwilligers bieden een mix van gezamenlijke en individuele momenten van gedenken. Er is koffie, thee en ranja en aan het einde kun je rondom een knapperend vuurtje nog napraten.

Zondag 28 oktober van 19.00 tot 20.30 uur. De poorten van het Openluchttheater zijn geopend vanaf 18.30 uur. Een vrijwillige bijdrage is zeer welkom.

Als je iemand mist en wilt gedenken ben je van harte welkom. Mochten er vragen zijn omtrent deze bijeenkomst, neem gerust contact op met de organisatie: Franca van de Kerkhof, Coda uitvaarten, 0499-422134.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>