Afbeelding

Duvelcross bij Runnersclub Lieshout

Sportnieuws Sport

Lieshout - In Lieshout wordt op zondag 4 november weer de Duvelscross gelopen. De duvelscross is weer volop in de belangstelling bij de lopers in de regio. Het vorig jaar was de deelname iets minder door een gewijzigde datum. Dit jaar hoopt Runnersclub Lieshout weer vele lopers naar de Duvelsberg te trekken.

De Duvelscross wordt de laatste jaren beheerst door Anne Smeets die de laatste 3 edities op haar naam schreef. Bij de heren ging de eerste plaats naar veelvuldig winnaar Hans van Loon uit Vucht. Bij de dames moet Anne Smeets dit jaar de strijd aan gaan Marjan van den Tillaar, ook Karin Bekkers is niet kansloos voor een podium plek. Maike van Veggel wordt dit jaar gemist vanwege een blessure. Bij de heren komt Hans van Loon hopelijk zijn titel verdedigen. Paul Cooijmans van RCL is een van de kanshebbers voor het podium. Verder verschijnen veel leden van Runnersclub Lieshout aan de start voor 1,2,3 of 4 ronden van 2 kilometer. De Duvelscross is uitermate geschikt voor iedere trimmer.

Inschrijven is mogelijk vanaf 10.00 uur voor de afstanden 2, 4, 6, of 8 km. bij de Duvelsberg aan 't Hof te Lieshout. De start is om 11.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €5,00. Er zijn prijzen voor de eerste 3 aankomende dames en heren op de 8 km. Alle deelnemers ontvangen een consumptiebon. Een tent voor het omkleden is aanwezig. Voor meer informatie, www.runnersclublieshout.nl.