Budoclub Beek en Donk op bezoek in Bakel

Beek en Donk - Het tweede lage banden judotoernooi van het seizoen stond zondag 21 oktober op de kalender. Budoclub Beek en Donk was met 7 judoka's present bij judoclub Kano in Bakel. Helaas kon Quintin Zwiers niet mee doen.

Karel Jeurgens judode zijn eerste lage banden toernooi. Het was een leerzame ervaring voor hem, hij wist een 5e plek te behalen. Skye v.d. Linden liet mooi en sterk judo zien en wist alle partijen te winnen. Dat leverde haar de 1e plek op! Vince Verschuren en Tom v.d. Bogaart zaten samen in een poule. Vince werd 5e en Tom werd 4e in hun poule. Raf v.d. Bruggen won 2 partijen en behaalde hiermee de 4e plaats. Daan v.d. Bogaart won met gemak alle wedstrijden en werd dan ook 1e in zijn poule. Tom Brals mocht na het winnen van 2 wedstrijden in zijn poule de 4e prijs ophalen.

Goed gewerkt Judoka's en van harte gefeliciteerd met jullie behaalde prijzen namens Budoclub Beek en Donk.