Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a3a1c3
Foto: Tonny van den Eijnde
Kunst en Cultuur

Expositie fotoclub Objectief

Beek en Donk - De jaarlijkse expositie van de leden van de fotoclub Objectief vindt dit jaar plaats op een ander tijdstip en op een andere plaats. Deze keer vindt de expositie plaats in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk op 3 en 4 november. Twee grote ruimtes worden samengevoegd en worden omgebouwd tot een fraaie expositieruimte waar de door de leden geselecteerde foto's worden geëxposeerd.

Een groot aantal leden heeft hiervoor weer zijn beste foto's uitgezocht en tijdens een tweetal clubavonden heeft men met elkaar de selectie van de foto's samengesteld.

Aangezien er geen voorgeschreven onderwerp is zijn de onderwerpen van de foto's zeer verschillend wat het voor de bezoeker nog interessanter maakt. De expositie is min of meer verdeeld in drie delen, het grootste deel bestaat uit foto's met de standaardpresentatie qua lijst e.d., een ander deel bestaat uit foto's met een vrije presentatie en ten slotte is er de presentatie van de 'Rode draad'. Dit zijn drie series foto's die door alle leden, verdeeld in drie groepen, vanuit eenzelfde startfoto steeds naar hun eigen idee hebben doorgezet in een eigen foto en dat geeft een zeer verrassend en mooie serie. Ook is er in een aparte ruimte nog een doorlopende diapresentatie waar aan de hand van verschillende onderwerpen en presentaties van werkgroepen ook weer prachtige foto's worden vertoond. Een mooi rustmoment om de tentoonstelling even te onderbreken om te genieten van natuur, sport macro, enz.

Gedurende beide dagen zijn er leden van de fotoclub aanwezig die u alles kunnen vertellen over het tot stand komen van de prachtige beelden waarvan op een aanwezige folder ook de gegevens zijn vermeld. Mocht u daarin zijn geïnteresseerd en nog veel meer willen weten dan kunnen zij u ook vertellen over de fotocursus die door leden van de fotoclub wordt gegeven en die door velen al is gevolgd. Diverse 'oud' cursisten hebben nu foto's op de expositie hangen. De openingstijden op beide dagen zijn van 11.30 tot 17.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>