Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: fa2f05
Foto:
Evenementen

Sinterklaas komt naar Beek en Donk

Beek en Donk - Ook dit jaar heeft Sinterklaas laten weten dat hij heel graag naar Beek en Donk komt. Als Sinterklaas in Nederland is aangekomen gaat hij per boot direct door naar Beek en Donk. Op zaterdag 17 november om 14.00 uur meert de pakjesboot van Sinterklaas aan bij de Donkse brug ter hoogte van Piet Heijl. Hier wordt hij verwelkomd door de Sinterklaas werkgroep en de Burgemeester van Laarbeek.

Sinterklaas wordt vergezeld door ten minste 35 zwarte pieten, waaronder turn- en danspieten. Vanaf 13.30 uur zijn enkele pieten aanwezig en is er een leuke verrassingsact voor de kinderen. De kinderen van dansgroep Dédé laten vanaf 13.30 uur enkele mooie dansen zien. Vanaf 14.45 uur gaan Sinterklaas en zijn pieten beginnen aan een tocht door Beek en Donk.

De route is als volgt: Pater de Leeuwstraat, Burg. Seelenlaan, Oude Bemmerstraat, Raagtenstraat, Schoolstraat, Brouwerstraat, Otterweg, Pater Becanusstraat en eindpunt Heuvelplein. Op het Heuvelplein doen de pieten gezamenlijk met de kinderen diverse dansjes en is er volop gelegenheid voor een foto met Sinterklaas en pieten. Heel graag tot ziens op 17 november!

Bij slecht weer maken Sinterklaas en zijn pieten vanaf 14.30 uur hun opwachting in sporthal D'n Ekker waar sinterklaas voor iedereen tijd heeft om een handje te geven en een foto te maken. Natuurlijk hebben de Sint en zijn pieten ook wat lekkers voor de kinderen. Bij slecht weer wordt dit bekend gemaakt door Omroep Kontakt en een geluidswagen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>