Afbeelding
Foto: Col Warnaar

Anouk v.d. Oever en Amigo pakken de winst

Sportnieuws Sport

Lieshout - Ponyruiters uit de regio kwamen vrijdagavond 26 oktober naar Manege D'n Perdenbak voor een gezellige dressuurwedstrijd. De strijd om het Indoor Laarbeek kampioenschap pony's is daarmee begonnen. De jury was zeer positief over de nette proeven die de jonge ruiters lieten zien en beloonde hen met mooie punten en positieve feedback. De organisatie bedankt de vrijwilligers voor de gezellige sfeer en Kingsley zadels voor het schenken van de extra prijzen.

Uitslag Laarbeekse ruiters
In de klasse B, startte Anouk v.d. Oever met Amigo en zij reden 2 nette proeven wat haar de 6de plek opleverde met 187,5 punt, in de 2de proef werden ze 7de met 186,5 punt, Juul Hellings en Jelly Bean werden 7de met 184 en een mooie 3de plaats in de 2de proef met 192,5 punt, Anaïs v.d. Laar en Sunny reden voor het eerst een wedstrijd en werden 9de met 174 punten en werden 8ste in de 2de proef, met een mooi winstpuntje en 182 punten.

In de Klasse L reed Suze v.d. Hurk met Hattrick Primadonna een hele mooie 1ste proef en werden verdient 1ste met 197,5 punt, Noah Vesters en Carien werden 3de met 196 punten en 2de bij de 2de proef met 186 punten. Eline Raaijmakers en Moerputten Colinda werden 4de met 187 punten.

Ze feliciteren alle ruiters met hun sportieve resultaat en vrijdag 2 november gaan ze verder met de tweede wedstrijd voor de paarden in de manege, ook dan krijg je weer de kans om punten te verdienen voor het Indoor Laarbeek Kampioenschap. De volledige uitslag en meer info, tref je aan op www.stichtingderaam.nl.