Logo mooilaarbeek.nl
Kunst en Cultuur

Expositie 'Bijzonder mooi' in 't Oude Raadhuis

  | Fotonummer: 1b003c
Foto: Gerben van der Velden

Beek en Donk - Een bijzondere expositie van twee bevlogen textielkunstenaars, Marlena Blaauw en Nelleke Merkx, in de prachtige ambiance van 't Oude Raadhuis.

Marlena, modeontwerper en styliste
Marlena combineert stoffen en technieken om te komen tot unieke modeontwerpen. Haar prachtige creaties kunt u tijdens de expositie bewonderen. Als imagostyliste geeft Marlena graag advies over mode en kleding.

Nelleke, hoedenontwerper en textielkunstenaar
Nelleke werkt al geruime tijd als modiste en gebruikt meerdere textiele technieken. Tijdens de expositie zijn haar nieuwste ontwerpen te zien. Ook zij adviseert u graag voor de finishing touch!

Marlena en Nelleke hebben elkaar ontmoet tijdens een fashion-project, waar zij hun creaties toonden aan een groot publiek. De artistieke klik was er en er ontstond een hechte samenwerking. Twee disciplines die elkaar versterken door gebruik te maken van elkaars specialisme en vakmanschap

'Bijzonder mooi' is een expositie die door samenwerken en de kunst van combineren is ontstaan en die u niet mag missen. De expositie is van 24 november tot en met 16 december in 't Oude Raadhuis aan het Heuvelplein 8 in Beek en Donk. 't Oude Raadhuis is iedere zaterdag en zondag geopend van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>