Hans van de Boomen van het Sint Antonius en Sint Sebastianus Gilde Gemert
Hans van de Boomen van het Sint Antonius en Sint Sebastianus Gilde Gemert

Avondwedstrijd Brabants wipschieten kring Peelland

Algemeen Algemeen

Laarbeek - De avondwedstrijd Brabants wipschieten heeft afgelopen zaterdagavond plaats gevonden bij het sint Joris Gilde in Someren, deze wedstrijd wordt geschoten in de avond en vereist een andere manier van schieten omdat omgevingslicht ontbreekt. Dat dit geen probleem is voor de Laarbeekse Schutter blijk uit de uitslagen.

Kampioen werd Berry Vorstenbosch van het Sint Servatius gilde uit Lieshout, 2e werd Goen Vorstenbosch ook van het Sint Servatius gilde uit Lieshout. Het Erekampioenschap was voor Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel die ook eerste werd op het onderdeel bejaarde. Verder was er een mooie tweede prijs weggelegd voor Hans van de Boomen van het Sint Antonius en Sint Sebastianus Gilde Gemert op het onderdeel personeel.

De volgende vrije wedstrijd Brabants wipschieten is op zondag 4 november bij het Sint Servatius gilde in Lieshout, aanvang 13.00 uur u bent van harte welkom. Wilt u ook kennis maken met de schietsport? Dit kan door een wedstrijd of oefenavond te bezoeken of ga eens kijken bij het gilde in uw dorp, dit kan zonder enige verplichting uwerzijds. Zij geven u graag uitleg en bieden u de mogelijkheid om te schieten op de wip.