Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bf78a0
Foto:
Evenementen

Sinterklaas komt naar het Heuvelplein

Beek en Donk - De Goedheiligman doet veel plaatsen aan, zo ook het Heuvelplein in Beek en Donk. Op zaterdag 24 november brengt hij tussen 11.00 en 14.00 uur met een aantal pieten een leuk bezoekje. Alle kinderen zijn van harte welkom om een bezoekje aan de Sint te brengen.

In de tent bij de Sint liggen kleurplaten. Kinderen kunnen deze inkleuren en aan de Sint overhandigen. Kleurtjes zijn aanwezig. Bij de Goedheiligman en zijn pieten, zijn leuke spelletjes te doen voor de kinderen. De pieten brengen ook nog een bezoekje aan de winkels op het Heuvelplein. Al met al: dat mag je niet missen. Kom gezellig met je kinderen langs op het Heuvelplein en geniet van deze spannende, gezellige tijd.

Actie winkeliersbonnen
Ondernemersvereniging Heuvelplein houdt ook weer een nieuwe stempelkaartactie, zoals in de advertentie van DeMooiLaarbeekKrant van 15 november ook te lezen zal zijn. Alle inwoners kunnen de kaart weer vol laten stempelen (ook je vorige kaart die nog niet vol was kan je nu weer vol laten stempelen) en inleveren bij één van de aangesloten bedrijven. Wie weet maak jij weer kans op een prachtige prijs!

Zie info: https://heuvelpleinbeekendonklaarbeek.wordpress.com/blog/ en Facebook: HeuvelpleinBeekenDonkLaarbeek.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>