Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor Stichting Kindervakantiewerk Beek en Donk (Hiep-Hoi) zijn ze ook weer voor 2019 op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen deelnemen. Je kan kiezen uit; leiding geven, keuken, bar, spel, materialengroep, enz.

De kindervakantieweek vindt altijd plaats in de laatste week van de zomervakantie (basisschool). Je hebt geen specifieke vaardigheden nodig, enthousiaste en een positieve instelling zijn van groot belang.

Voor het Onze Lieve Vrouwe Gilde in Aarle-Rixtel zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl een secretaris. Deze verzorgt zelfstandig alle correspondentie, stelt de agenda op voor de maandelijkse vergaderingen (één bestuursvergadering en één ledenvergadering), maakt de verslagen en het jaarverslag. Stelt het jaarprogramma op en verzorgt de inschrijvingen voor gildefeesten. Mogelijk kunnen de werkzaamheden gesplitst worden. De kandidaat, man of vrouw, hoeft geen lid te zijn van het gilde, maar affiniteit met het gildewezen is wel gewenst.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.