Afbeelding

Carnaval voor Ganzendonckse jeugd: feesten met vrienden en vriendinnen

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – Feesten met vriendinnen en vrienden, zonder ouders? Dat kan met de Teugelders van Ganzendonck! Het feesten begint in november en gaat door tot en met carnaval. Regelmatig een feestje of receptie en heel veel gezelligheid met vrienden en vriendinnen, klasgenoten en dorpsgenoten. Alle kinderen van groep 7 & 8 die in Beek en Donk wonen, mogen zich aanmelden om samen een geweldige tijd te hebben.

Om ouders voor een overvolle agenda te beschermen geldt dat ze mee mogen genieten van de gezelligheid, maar ze moeten niet mee. Lijkt het je leuk om met vrienden en vriendinnen te feesten? Om vanaf november regelmatig enkele uurtjes samen op pad te zijn? Om op een grote wagen in de optocht mee te rijden? Met een eigen wagen mag natuurlijk ook! Om in februari vier dagen te carnavallen met allerlei activiteiten op verschillende adressen, maar natuurlijk zeker ook in de jeugdresidentie bij Café Thuis?

Meld je dan samen met vrienden en vriendinnen of alleen aan via infojeugdteugelders@gmail.com. Het wordt zeker weer een mooie carnavalstijd waar ook jij aan deel kunt nemen. 'We wôrre dur wèrem van!'