Gevaarlijk Moment voor het doel van SJVV
Gevaarlijk Moment voor het doel van SJVV Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

ASV'33 verliest uitwedstrijd tegen SJVV

Aarle-Rixtel - Op een koudezondag middag moest ASV'33 het opnemen tegen SJVV. In een wedstrijd waarbij het tempo van beide ploegen niet al te hoog lag was het SJVV dat de drie punten wist te veroveren.

Hoewel ASV'33 in het eerste kwartier domineerde, was het SJVV dat de eerste kans kreeg. In de 16e minuut werd een aanval over links tot corner verwerkt door keeper Martijn Verbakel. Twee minuten later was er weer een kans voor de thuisploeg, maar het schot belandde net naast het doel. In de 36e minuut schoot Thijs van Uden na een goede aanval net over. Ook Thomas Fritsen wist met een schot van 25 meter het doel niet te vinden. Zo gingen de spelers de rust in met een stand van 0-0.

Enkele minuten na rust kopte SJVV op de lat uit een corner. Na een uur spelen had ASV'33 minder geluk. Een vrije trap van SJVV-speler Dennis Bouwmans werd hard de touwen in geschoten: 1-0. Nu was het weer de beurt aan ASV'33 om het initiatief te nemen. In de 66e minuut werd een voorzet van Robbert Mol over gekopt. Net toen de ploeg uit Aarle-Rixtel begon te drukken kreeg het een flinke tegenslag te verduren. Bart Wilms werd met een rode kaart van het veld gestuurd na een kopstoot gegeven te hebben aan de linksbuiten van SJVV. ASV'33 gaf niet op maar kwam niet verder dan een lob van Thomas Fritsen, dat op het dak van het doel terecht kwam.

Volgende week moet ASV'33 zich proberen te herstellen in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Olympia Boys.

Opstelling ASV'33: Martijn Verbakel, Bart Wilms, Pim van den Tillaart, Erwin van Dijk, Nik de Fockert, Peer van de Kerkhof, Kevin van Schijndel (67e Thimo van der Steen), Teun de Koning (72e Bart Vermeulen), Thijs van Uden (80e Bart Renders), Thomas Fritsen.