Afbeelding

Café Thuis/Bedovo Heren 1 verslaat koploper

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Café Thuis/Bedovo Heren 1 speelde afgelopen weekend tegen koploper Skunk Heren 2. Huub versterkte deze wedstrijd de basis van heren 1.

Skunk HS2 ging goed van start in de wedstrijd. Bedovo heren 1 had moeite met de sterke aanvallen van Skunk. Set 2 keerde het tij en nam Bedovo het voortouw. Bart Knaapen wist de aanvallen goed te verdelen en de aanvallers wisten de juiste gaten te vinden bij de tegenstander. Hierdoor werd de 2e set vrij eenvoudig gewonnen door Bedovo. In de 3e set wisten zij het sterke spel redelijk goed vast te houden maar op sommige momenten verslapte Bedovo. Nipt werd de 3e set gewonnen. Skunk liet niet te makkelijk over zich lopen en kwam in de 4e set weer sterk terug. Ook in deze set was het antwoord op de sterke aanvallen van Skunk slap. Dit resulteerde in een 4e set die spannend gelijk op liep. Café Thuis/Bedovo Heren 1 bleek toch wat sterker van geest en spel en ging er vandoor met de winst.

Geen winst voor Next/Bedovo Dames 1
Next/Bedovo Dames 1 is het seizoen erg zwak gestart. Slechts 2 punten wisten zij pas binnen te halen. Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen middenmoter Avance DS1 op het programma. Met goede wil, en niet al te hoge verwachtingen startte de dames aan de wedstrijd. De 1e set was een set om snel te vergeten. Deden ze dan ook, op naar set 2. Hierbij was voor het publiek weer eens de oude vechtlust van de dames terug te vinden. Geen topspel maar wel doorzettingsvermogen en vechtlust tot de laatste punten. Hierdoor wisten zij de 2e set net te winnen. De 3e set wist Next/Bedovo Dames 1 weer wat uit te lopen op Avance DS1. Helaas niet op alle momenten constant waardoor ook de tegenstander weer zijn punten kon pakken. Tot op het laatste moment erg spannend wist Bedovo ook set 3 binnen te halen. Met een voorsprong in sets startte de dames positief aan de 4e set. Aanvankelijk wisten ze een kleine voorsprong op te bouwen. Op sommige momenten net wat te zwak kreeg Avance toch de kans op de 4e set te pakken. De laatste set bleef erg gelijk op gaan tussen de teams. Helaas wist Next/Bedovo Dames 1 op het einde net niet het verschil te maken en won helaas niet de wedstrijd.