Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Luikse Markt in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Leden van ATTC'77 houden op zondag 11 november wederom een Luikse Markt, van 11.00 tot 14.30 uur. Een 'old-skoolnaam' maar met een duurzaam karakter. Een echt second-hand-event.

De club heeft dit jaar de datum van de Luikse Markt vervroegd naar november omdat dan bezoekers de gelegenheid hebben om hun aankopen voor de maand december in te slaan. Dit jaar niet online of anderszins bestellen maar uitzoeken uit al gebruikte, maar nog in topkwaliteit verkerende goederen! Waaronder spellen en andere hebbedingetjes voor gezellige surpriseavonden!

Om zoveel mogelijk duurzame goederen op de kramen te krijgen is onder de leden opgeroepen om hun zolders en dergelijke op te ruimen en die spullen te doneren aan de tafeltennisclub. Naast de reguliere verkoop door leden is er dan ook een aantal tafels met gedoneerde goederen. De opbrengst van die tafels zal in de clubkas vloeien.

De tafeltennisleden geven gul. Diverse dozen zijn al afgeleverd en de club verwacht er deze week nog meer. Wat een club toch groot kan zijn! Iedereen doet mee, is vrijwilliger, is donateur, verkoper en/of bezoeker.

ATTC'77 hoopt aanstaande zondag op een grote opkomst tijdens de Luikse Markt die duurt van 11.00 tot 14.30 uur. Iedereen, lid of geen lid, is welkom op het adres Jan van Rixtelstraat 30 te Aarle-Rixtel. Entree is €1,00. Hapjes en drankjes zijn ook te verkrijgen.

Maar het meest belangrijke: de leden verkopen goede spullen en de bezoekers kopen die en geven die spullen (al dan niet als surprise) een tweede leven. Goedkoop en duurzaam!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>