Logo mooilaarbeek.nl
Het Gioia Kwartet   | Fotonummer: 9b9f04
Het Gioia Kwartet (Foto: )
Evenementen

Koffieconcert in 't Oude Raadhuis

Laarbeek - 'Raadhuispodium' betekent unieke koffieconcerten in een zeer intieme setting. Tussen prachtige kunstwerken, aan het Heuvelplein, live muziek. Op zondagochtend 18 november start dit seizoen met een prachtig concert door het Gioia Kwartet uit Schijndel.

In een prachtige setting tussen de kunstwerken van Melanie Hermans (grote moderne doeken, schilderijen prachtig van kleur en met gebruik van diverse technieken) en Diny Timmers (keramiek in prachtig afgewerkte vormen met natuurlijke kleuren door kleuring met oxiden). Hun kunstwerken zijn die dag de laatste keer te bewonderen of aan te kopen. Aanvang: 11.00 uur.

Het Gioia kwartet bestaat uit Ingrid Oosterveer-Romberg, primarius, viool, Eefje Shkulipa-van Huijkelom, viool, Jan de Wit, altviool en Mariëlle Boekraad, cello. Zij spelen werken uit Het Divertimento van Mozart (trio) en van Beethoven het kwartet opus 18 no 4 (kwartet).

Uw vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd en wordt gebruikt voor concerten in het nieuwe seizoen. Geef u nog snel op, er zijn slechts weinig plaatsen beschikbaar. U kunt zich nog aanmelden via www.oudraadhuis.nl of per e-mail: info@oudraadhuis.nl, zodat vooraf voldoende stoelen klaargezet worden. Mocht u op het laatste moment besluiten, dan kunt u zich aanmelden via tel. 0492-461520 of 06-52468030.

't Oude Raadhuis is gelegen aan Heuvelplein 8 te Beek en Donk. Kijk voor meer informatie op www.oudraadhuis.nl en schrijf in via de link. Toegang en koffie zijn gratis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>