Logo mooilaarbeek.nl

Koken, lezing en rondleiding bij oMase

Mariahout - De jaarlijkse kookworkshop van oMase vindt dit jaar plaats op 6, 7, 8 en 9 november. Onder leiding van Marieke Hulsen maakt en proeft u samen verschillende gerechten. Inclusief de recepten. Men heeft zich hiervoor al aan kunnen melden.

Nederland streeft ernaar klimaatneutraal te zijn in 2050. Om dit doel te bereiken moet men onder meer afzien van het gebruik van aardgas. Dit heeft grote gevolgen voor het dagelijkse leven.

De voorzitter van Energiehuis Helmond, Berrie Horsten, besteedt in een lezing aandacht aan dit probleem, de huidige stand van zaken en de weg naar een klimaat neutrale situatie. Deze lezing vindt plaats op 13 november in de bibliotheek van Helmond en dames die hiervoor aangemeld hebben vertrekken om 19.30 uur vanaf de kerk.

Het voormalige Philipsterrein in Eindhoven, Strijp-S, is met zijn oude gebouwen inmiddels cultureel erfgoed en daar bevinden zich tal van bedrijven en organisaties.

oMase gaat op 23 november samen met een gids op stap over het terrein en bezoekt o.a. NatLab, Veemgebouw/de vershal, Area51, enz. en krijgt uitleg over de ontwikkeling van het gebied.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>