Logo mooilaarbeek.nl
Carnaval

Aanmelden kandidaten Raoper van het Jaor

Raopersgat - De Gardisten van C.V. de Raopers, dit zijn de ex-prinsen van Raopersgat, organiseren elk jaar op carnavalsdinsdag een middag in het Dorpshuis in Lieshout met diverse optredens van artiesten, dansmariekes en van de winnaars van de jeugdplaybackmiddag. Dit jaar is dit op 5 maart.

Het hoogtepunt van deze middag is echter de bekendmaking van de Raoper van het Jaor. Deze Raoper van het Jaor wordt dan bedankt voor zijn of haar inzet voor de gemeenschap van Lieshout.

Weet u iemand weet die, naar uw mening, hiervoor in aanmerking komt dan kunt u dit kenbaar maken bij het bestuur van de Gardistenbond van Raopersgat. Deze kandidaat moet woonachtig zijn in Lieshout. Bij uw aanmelding van een kandidaat graag een motivatie toevoegen waarom de kandidaat voor de titel Raoper van het Jaor in aanmerking zou kunnen komen. Uw aanmelding wordt dan in vertouwen behandeld door de Gardisten en de Gardisten maken uit de aangedragen kandidaten een keuze. Graag uw aanmelding uiterlijk 20 december mailen naar degardistenbondraopersgat@gmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>