Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 0f8e6a
Foto: Mark Barten
Verkeer

Praten over verkeerssituaties in Beek en Donk

Beek en Donk - Op verzoek van de Beek en Donkse gemeenschap zijn de Dorpsraad en de ondersteunende organisatie ViERBINDEN in 2010 gestart met een werkgroep Verkeer in Beek en Donk. Deze werkgroep Verkeer bekijkt, bespreekt moeilijke en lastige verkeerssituaties in Beek en Donk en legt deze vervolgens neer bij de gemeente om samen te kijken wat de mogelijkheden tot verbetering zijn.

Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 26 november om 19.30 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg 27 in Beek en Donk. Voor deze bijeenkomst zijn alle buurtverenigingen of vertegenwoordigers uitgenodigd. Indien u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn, bent u van harte welkom. Als u zich via de mail bij de Dorpsondersteuner meldt (hbouwmans@vierbinden.nl) of telefonisch 0492-328800 sturen zij u het verslag van de vorige bijeenkomst toe.

Op woensdagavond 12 december vanaf 19.00 uur zullen vertegenwoordigers van de werkgroep Verkeer in ieder geval 'slechte' of 'aandachtbehoevende' verkeerssituaties meenemen in het halfjaarlijks overleg met de gemeente.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben aangaande dit onderwerp verzoeken zij u contact te zoeken met de Dorpsondersteuner via eerdergenoemde contactgegevens.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

FOTO'S Jeugdbrandweer viert 10-jarig bestaan met 24-uurs dienst
15/12
Hoofdsponsoren verlengen met Sparta'25
15/12
Nachtmis in Mariahout met Zanggroep de Halmen
15/12
Muzikale kerstshow: 'Het geheim van Kerstmis'
15/12
FOTO'S Topkletsers krijgen de lachers op hun hand bij 'Gala der Spartanen'
15/12
Kerstmis bij oMase
15/12
FOTO'S Vrijwilligerspenningen Laarbeek voor Jan van Impelen en Jos Wijnen
15/12
Gezamenlijke Laarbeekse cursus EHBO
15/12
FOTO'S Compleet kerstdorp herrijst jaarlijks aan de Nassaustraat
14/12
Zilveren Opstekel voor Erik van Haperen
14/12
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten