Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 947c44
Foto: Martin Prick
FOTO'S Fotoseries

Koninklijke onderscheiding voor Jos Meulenbroeks

Lieshout - Burgemeester van der Meijden reikte aan Jos Meulenbroeks een koninklijke onderscheiding uit na een 32-jarig vrijwillig dienstverband bij de Lieshoutse brandweer.

Afscheid
Vanaf 1986 tot mei van dit jaar is Jos actief lid geweest van de vrijwillige brandweer van Lieshout. Naast taken als hoofdbrandwacht heeft hij gedurende die tijd klaar gestaan voor het bestrijden van de onveiligheid en daarbij behorende hulpverlening. Daarnaast heeft hij zich veel ingezet voor de randvoorwaarden van het brandweerlieden bestaan. Er moet natuurlijk ook aandacht zijn voor de groepsvorming. Een personeelsvereniging en een goede sfeer in zo'n groep kan voor de zo noodzakelijke kameraadschap tijdens een inzet alleen maar gunstig zijn. Het is één van de pijlers waarop een blusgroep steunt. Jos heeft daar veel werk voor verricht. Ook bij het korps in Geldrop was Jos werkzaam en hij heeft onlangs ook daar een mooi afscheid kunnen vieren.

Lees donderdag 8 november meer in DeMooiLaarbeekKrant.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>