Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Winterfair Laarbeek 3.0 steunt SuperSociaal Laarbeek

Laarbeek - Super Sociaal is in 2008 in Helmond opgericht. Sinds 3 november 2016 kunnen inwoners van Laarbeek klant worden van Super Sociaal. Het doel van Super Sociaal is om mensen die in financiële problemen verkeren tijdelijk te ondersteunen met goedkope levens- en voedingsmiddelen.

Daarnaast biedt Super Sociaal klanten een ontwikkelingsperspectief, zodat ze weer zonder ondersteuning verder kunnen. Ze vinden het belangrijk dat klanten een eigen verantwoordelijkheid blijven houden en spreken ze daarop aan.

Het verstrekken van boodschappen die voorzien in de dagelijkse behoeften, is de belangrijkste activiteit van Super Sociaal. Daarvoor komt Super Sociaal naar Laarbeek met een voormalige SRV-bus. Dit biedt klanten de mogelijkheid op verschillende plaatsen in Laarbeek te winkelen. In Laarbeek worden circa 150 klanten (gezinnen, alleenstaanden, enz.) bediend.

Winterfair Laarbeek 3.0 steunt Super Sociaal Laarbeek. De entree van de Winterfair is gratis. We vragen aan de bezoekers om een levensmiddel of (gezond) voedingsmiddel mee te nemen. Denk aan wasmiddel, tandpasta, jam, toast, enz. Deze producten worden bij de entree van de markt verzamelt. De producten gaan naar Super Sociaal Laarbeek. Zij maken van de ingezamelde producten kerstpakketten voor de klanten van Super Sociaal. Zo dragen ze met zijn allen bij aan een goede kerst voor iedereen.

Voor meer informatie over Super Sociaal kijk je op www.supersociaal.nl. Voor meer informatie over Winterfair Laarbeek 3.0 kijk op www.sparta25.nl/evenementen.

Huur een kraam! Kom je zingen? Of ben je creatief? Voor 20 euro kun je al een kraam huren (of voor 10 euro een halve kraam. Kijk op onze site voor meer informatie en voorwaarden.

Of denk je op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren aan dit Laarbeekse evenement. Bijvoorbeeld je brengt muziek/zang in de passende sfeer, je hebt een leuke activiteit, informeer dan gerust via de genoemde site of bel 06-27870620.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>