Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Hoe ga je om met onredelijke relaties?

Laarbeek - Met deze vraag houdt de Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek zich dinsdag de 13e bezig. Veel ZZP-ers en leveranciers laten vervelende reacties maar al te vaak over zich heen komen. Omdat een bepaald contact te belangrijk voor hen is. Toch tonen ervaringen aan dat je daarmee zelden het beste uit een relatie haalt.

Wat doet dat met je gevoel voor eigenwaarde? Hoe word je niet ondergesneeuwd door iemand, omdat die toevallig belangrijk is voor je (bedrijf)?                        

Assertiviteit draagt wezenlijk bij aan je profilering! Mits men er constructief mee omgaat. Hoe doe je dat? Hoe kun je kritisch zijn zonder dat je zakelijke belangen in het geding komen? Kan je dat leren of moet het 'gewoon in je zitten'?

De Open Coffee gasten krijgen handvatten van Nellie Timmermans van Interpunctie uit Veghel. Nellie is expert op het gebied van relaties in privé- en bedrijfssituaties. Vanaf 9.00 uur is iedereen weer welkom, bij de Brabantse Kluis. Dan worden handen geschud en koffie besteld. Om 9.30 uur is dan het woord aan Nellie. Na haar verhaal en de gedachtewisseling daarover, hebben de ondernemers ruim de tijd om te netwerken.        

Gratis aanmelden is fijn. Vooral voor de gasten zelf: ook andere netwerk(st)ers verschijnen op de aanmeldingspagina van de site www.opencoffeegbl.nl/. Zo kan iedereen elkaar direct vinden. Op die site is alle informatie te vinden over deze ochtend èn over de Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek.

Dinsdag, 13 november, 9.00 tot 11.00 uur in de Brabantse Kluis. Mis het niet!

Lees ook

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>